Депутатка Бобровська: Росія в Одесі прицільно вдарила по ключових військових. СБУ має встановити зрадників

Соломія Бобровська
народна депутатка України (фракція “Голос”), член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, резервістка Сил спеціальних операцій ЗСУ 

(FB)

Найдужче мені хочеться після вчорашнього умисного та кривавого удару по Одесі — це щоб Служба безпеки України якнайшвидше виявила колаборантів та зрадників, які, власне, здали локацію і знали про можливе перебування [на Дачі Ковалевського] не просто військових, а ключових для Національної гвардії України та Головного управління Національної поліції осіб. Одещина й українці мають знати прізвища та обличчя зрадників.

Одеській області давно пора було зайнятися самоочищенням і активною роботою щодо виявлення агентурних мереж.

А одеським колаборантом і “ждунам” хочу нагадати переглянути фотографії Авдіївки, Бахмута і Херсона – КАБи чи балістика не вибирають, куди прилітати, а зрадників і колаборантів не люблять ніде і ніхто.

На вашому лобі і в особовій справі так завжди буде написано — “склонєн к ізмєнє”.

Мій невимовний біль ці дні разом з Одесою.

Читайте також:
Кількість жертв ракетного удару по Одесі зросла: у лікарні загинув ще один працівник ДСНС


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна