Бєлгородська та Курська області перетворилися на зону активних бойових дій, виходь з нами на зв’язок: російські добровольці записали звернення до Путіна

Бійці “Російського добровольчого корпусу”, легіону “Свобода Росії” та Сибірського батальйону записали звернення до президента РФ Володимира Путіна.

Відповідне відео РДК опублікував у Telegram у суботу, 16 березня:

“Володимире Путін, весь світ уже кілька днів спостерігає, як російське місто Бєлгород, Бєлгородська та Курська область перетворилися на зону активних бойових дій. Водночас поставлена тобою адміністрація, незважаючи на неодноразові наші заклики, перешкоджає евакуації цивільного населення.

У зв’язку з цим, виключно через твої амбіції, продовжують страждати і гинути мирні люди. Ми закликаємо тебе припинити цей цирк, подумати про долі ні в чому не винних росіян та дозволити евакуацію цивільних із зони бойових дій. Твої вибори давно вже перетворилися на повний фарс. Припини заганяти простих людей для участі у твоїй виставі на виборчі дільниці під бомби та артилерійські снаряди! Навіть примусове волевиявлення неможливо, коли звучать сигнали повітряної тривоги!

Ти давно втратив свою легітимність, а за нинішніх обставин зникла навіть видимість виборчого процесу. Всім очевидно, що Росії потрібні негайні та докорінні зміни. У Росії давно назріла необхідність глибокої трансформації відносин влади з народом, відвертої розмови про нові та справедливі суспільні правила.

Якщо ти готовий обговорювати майбутнє нашої країни без диктатури та авторитаризму, ми зі свого боку готові до такої розмови. Якщо в тебе ще збереглися мужність і відповідальність — виходь з нами на зв’язок зручним для тебе способом”.

Читайте також:
РДК захопив у полон 25 російських військових у Бєлгородській області. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна