Нічна така дронів по НПЗ у Калузькій області РФ – робота ГУР, – джерела

Атака на нафтохімічне підприємство “Перший Завод” у Калузькій області РФ, що займається переробкою нафти, у ніч на 15 березня – це результат успішної атаки безпілотників Головного управління розвідки Міноборони України.

Про це пише “Українська правда” з посиланням на джерела у відомстві.

У ГУР заявили, що їхні дрони досягли поставленої мети і завдали ураження по об’єкту, який Москва використовує у військових цілях.

Російський Telegram-канал “Astra” стверджує , що по нафтопереробному обладнанню нафтохімічного заводу “Перший Завод” у селищі Полотняний завод поцілили 3 дрони.

Водночас вранці очільник Калузької області Владислав Шапша заявив про нібито знищення 4 безпілотників у Дзержинському районі. За його словами, “постраждалих та руйнувань інфраструктури немає”.

При цьому “Astra” стверджує, що насправді було нібито знищено лише один дрон. А інші 3 влучили по “Першому Заводу”, унаслідок чого сталася пожежа.

“Обладнання зазнало пошкоджень. Ніхто не постраждав”, – заявив паблік і опублікував кадри імовірного “прильоту” по Калузькому НПЗ.

Читайте також:
У Бєлгороді вибухи: росіяни заявили про “збиття” снарядів і БПЛА, загиблого й пошкоджені будівлі. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна