У Бєлгороді вибухи: росіяни заявили про “збиття” снарядів і БПЛА, загиблого й пошкоджені будівлі. ВІДЕО

доповнено

У російському Бєлгороді вночі та вранці 14 березня лунали вибухи: місцева влада заявила про “атаку БПЛА” й “роботу “ППО”, внаслідок чого є загиблий і поранені.

Зокрема, губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про “знищення” 8 повітряних цілей на підльоті до міста.

При цьому, да його словами, є “приліт” по легковому авто, пошкодження у двох приватних домоволодіннях та на території одного з закладів охорони здоров’я. Там пробито покрівлю та пошкоджено п’ятий і шостий поверхи будівлі. Також пошкоджено одне легкове авто.

“За попередніми даними, внаслідок “прильоту” в легковий автомобіль загинув водій. Також на лінію швидкої допомоги надійшло звернення про двох постраждалих жінок та одного чоловіка. Бригади швидкої допомоги виїхали на місце”, – стверджує Гладков.

Російський канал “Baza” опублікував відео влучання в автомобіль:

“Постраждали 4 особи – три жінки та один чоловік. Двоє з них постраждали внаслідок вибуху поряд із приватним будинком на вулиці Шишкіна. Інші дві потерпілі у момент обстрілу перебували на Вовчанській вулиці поряд із будинком готелю “Європа”, – пише паблік.

ОНОВЛЕНО
Як заявили в “РДК”, у згорілому в Бєлгороді авто загинув російський військовослужбовець — Голишкін Дмитро Олексійович, 6.12.1997 р.н., в/ч 31135.

Також російські телеграм-канали публікують відео наслідків влучання в будівлю судмедекспертизи у Соснівці:

Міноборони РФ заявило про нібито перехоплення та знищення 14 українських безпілотників у ніч проти 14 березня – 11 дронів над Бєлгородською та 3 над Курською областями.

Читайте також:
Бєлгород скиглить про атаку дрона на будівлю ФСБ, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.