Російська ДРГ намагалась переплисти Дніпро і висадитись біля Антонівського мосту в Херсоні. ЗСУ зірвали її плани

У ніч на 13 березня Сили оборони зірвали диверсійно-розвідувальну місію російських військ, які на човні намагались переплисти Дніпро та висадитися на правому березі в районі Антонівського мосту в Херсоні.

Про це у середу пізно ввечері повідомили Сили оборони півдня.

“Під щільним вогнем Сил оборони України окупантський човник феєрично повторив долю російського флоту — втративши чверть своєї спроможності і наповненості, ретирувався до лівого берега знов”, – ідеться у повідомленні.

Водночас гауляйтер тимчасово окупованої Херсонської області Володимир Сальдо “за прикладом брехунця шойгу “зачистив” у своєму Телеграм-каналі плацдарм і зібрався туди повертатися”.

У Силах оборони пообіцяли росіянам “вогневий прийом” і наголосили, що наші підрозділи надійно тримають оборони правого берега.

“А ворог у спробі здобути псевдо-перемогу до псевдо-виборів готовий втрачати, брехати, ганьбитися і гинути, аби задовольнити амбіції диктатора”, – додали військові.

Читайте також:
Російська ДРГ намагалася потрапити до Сумської області

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна