Легіон “Свобода Росії” запустив телеграм-бот, куди можна “злити” дані про військових, техніку РФ і секретні документи

Легіон “Свобода Росії” запустив телеграм-бот, куди можна “злити” дані про російських військових, пересування техніки РФ, а також секретні документи зі сфери оборони.

Про це у вівторок, 12 березня, повідомили в телеграм-каналі легіону.

“Я знаю, де розташовані військові об’єкти в прикордонні. Я бачу путінських військових. У мене є закриті документи з оборонки. Що мені робити? Іди до нас у бот. Натисни кнопку “повідомити важливу інформацію” і допоможи нам знайти та знищити ворога. Координати, дати і час, тип техніки, кількість живої сили, документи, плани, явки і паролі – все це цінні відомості, які ми обов’язково візьмемо до уваги і застосуємо найкращим чином. Збройний опір складається з різних складових, і кожна людина може бути чимось йому корисною”, – наголосили в підрозділі.

Бот доступний за посиланням. 

“Підтримайте справжню російську опозицію просто зараз”, – додали в легіоні.

Читайте також:
Легіон “Свобода Росії” показав знищення ворожого БТР у Курській області. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна