На війні з РФ загинув ультрас сімферопольської “Таврії” Віталій Нєжинський

27-річний фанат сімферопольської “Таврії” та молодший сержант Віталій Нєжинський із позивним “Док” віддав своє життя за Україну в боротьбі з росіянами.

Про це повідомили ультрас “Таврії” у середу, 6 березня.

“З великим сумом повідомляємо про загибель представника Таврійського руху Нєжинського Віталія Володимировича (18.10.1996 р.н). Віталій «Док» Нєжинський — молодший Сержант 1-ї роти, взводу вогневої підтримки, 1-го штурмового батальйону 3 ошбр. Отримав середньо спеціальну освіту. Фельдшер швидкої допомоги у Бориславському фаховому медичному коледжі”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що останні роки він мешкав у Польщі, але на початку повномасштабного вторгнення повернувся в Україну та став на її захист.

Брав участь у Битві за Київ, воював на Запорізькому напрямку, брав участь у звільненні Правобережжя Херсонщини, учасник Битви за Бахмут.

Отримав важке поранення біля села Богданівка Донецької області, переніс декілька операцій…

Пішов з життя 3 березня 2024 року.

ВІталій Нєжинський3 ВІталій Нєжинський2 ВІталій Нєжинський1
<
>

Читайте також:
“Трибуна героїв” порахувала, скільки ультрас загинули у війні за Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна