США ввели санкції проти повітряних сил РФ та ПВК “Вагнер”

Уряд Сполучених Штатів оголосив про введення санкцій проти повітряно-космічних сил Росії, ПВК «Вагнер» та всіх афілійованих з ним підрозділів, а також компанії «Елтехнорд» із Санкт-Петербургу та росіянина Павла Шевеліна.

Обмеження запроваджені на підставі Закону про нерозповсюдження в Ірані, Північній Кореї та Сирії (INKSNA), передає “Укрінформ” із посиланням на Федеральний реєстр США.

«Ці заходи вводяться відповідальними міністерствами й відомствами уряду США та діятимуть упродовж двох років від дати набуття чинності, за винятком випадків, якщо держсекретар згодом прийме іншого рішення», – зазначається в документі.

При цьому уточнюється, що санкції проти зазначених установ та фізичних осіб в Росії, а також інших країнах, почали діяти з 27 лютого нинішнього року.

У документі також наголошується, що введені обмеження є додатковими та доповнюють інші санкції, накладені на зазначених осіб і установи іншими федеральними відомствами США.

Читайте також:
Японія схвалила нові санкції проти Росії: що в списку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна