У Самарській області РФ зранку підірвали залізничний міст, яким перевозять боєприпаси. ГУР розкрило наслідки

У Самарській області Росії зранку 4 березня прогримів вибух на залізничному мосту.

Про це пишуть російські Telegram-канали “Baza” і “Mash“.

Як стверджують ворожі пабліки, невідомі намагалися підірвали опору мосту через річку Чапаєвка на перегоні “Звєзда – Чапаєвск”.  За словами джерел, звук вибуху був чути близько 6:15 ранку за місцевим часом. Рух поїздів на мосту припинено. На місці працюють спецслужби.

Факт виведення з ладу залізничного моста через річку Чапаєвка у Самарській області РФ підтвердило Головне управління розвідки Міноборони України. Повідомляється, що близько 6:00 міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій.

Цю залізничну гілку росіяни використовували для транспортування військових вантажів, зокрема, інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ “Полімєр” у місті Чапаєвськ.

“З огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання тривалий час буде неможливим”, – заявили в розвідці.

Читайте також:
У Новій Каховці партизани підірвали штаб партії Путіна

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна