Росіяни завдали ракетного удару по селу на Миколаївщині: горіло фермерське господарство

Російські окупанти завдали ракетного удару по селу Котляреве Миколаївської області, внаслідок чого виникла пожежа на території фермерського господарства.

Про це в суботу, 2 березня, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“Ввечері 1 березня о 20:30 ворог завдав ракетного удару по с. Котляреве Шевченківської громади. Внаслідок чого виникла пожежа складського приміщення та техніки на території фермерського господарства. Займання було оперативно ліквідовано вогнеборцями. Також ударною хвилею пошкоджено розташовані поряд житлові будинки”, — написав він у Telegram.

Постраждалих немає.

Як писала “Новинарняраніше, усього в ніч на 2 березня російські окупанти запустили по Україні три керовані авіаційні ракети Х-59/Х-35.

Читайте також:
В Одесі російський “шахед” обвалив частину дев’ятиповерхівки: уже відомо про двох загиблих, під завалами досі шукають людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна