На Запорізькому напрямку загинув депутат із Прикарпаття Андрій Зеленчук

Увечері 27 лютого на Запорізькому напрямку під час ворожого артилерійського обстрілу загинув депутат Верховинської районної ради Івано-Франківської області від партії “Слуга народу” Андрій Зеленчук.

Про його смерть повідомили у партії і Верховинська районна рада 28 лютого.

Андрій Зеленчук був депутатом районної ради VIII скликання. До команди “Слуги народу” приєднався ще на початку президентської кампанії.

“Справжній патріот України, він пішов на фронт добровольцем з перших днів повномасштабного вторгнення. До останнього подиху захищав рідну землю та вірив у перемогу. Це велика втрата”, – написали у партії “Слуга народу”.

“Побратими, рідні, колеги та друзі поважали Андрія за притаманну йому чесність, простоту, щирість і життєрадісність та згадують про нього як про веселу, добру та порядну людину”, – розповіла Верховинська райрада.

Чоловік загинув у віці 42 років. У нього залишилися мама, дружина та дві доньки.

Андрій Зеленчук нагороджений відзнакою президента України і пам’ятним нагрудним знаком “За оборону України”.

Читайте також:
На околицях Кремінної загинув студент Могилянки Дмитро Шпирин

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна