На околицях Кремінної загинув студент Могилянки Дмитро Шпирин

21 лютого 2024 року, виконуючи бойове завдання в околицях Кремінної на Луганщині, загинув студент Національного  університету “Києво-Могилянська академія” Дмитро Шпирин.

Про це повідомила пресслужба вишу у понеділок, 26 лютого.

“Коли почалося широкомасштабне вторгнення, Дмитро навчався на третьому курсі кафедри фізики Факультету природничих наук. Дмитро залишив Могилянку і пішов воювати”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що Дмитро служив у 23-му окремому стрілецькому батальйоні ЗСУ, старший солдат.

10 серпня 2023 року нагороджений пам’ятною медаллю «За стійкість» та грамотою «За безпосередню участь у здійсненні заходів по забезпеченню оборони України та проявлену особисту стійкість при виконанні бойових завдань, пов’язаних з ризиком для життя».

Похорон Дмитра Шпирина відбудеться 27 лютого о 14.00 на Берковецькому кладовищі (вхід – перехрестя вул. Туполева і Стеценка).

Читайте також:
На фронті загинув випускник Києво-Могилянської академії, десантник Денис Олексієнко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна