На Львівщині – смертельна ДТП за участі авто для перевезення полеглих військових

У Львівській області 26 лютого п’яний водій зіткнувся з автівкою для транспортування тіл полеглих захисників. Унаслідок ДТП троє людей загинули та троє дістали поранення.

Про це інформує поліція Львівської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталася близько 04:40 на автодорозі “Тернопіль-Львів” поблизу села Словіта Львівського району.

За попередньою інформацією, водій автомобіля “ВАЗ 2109”, 21-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом “Mercedes-Benz Sprinter 313”, яким керував 41-річний львів’янин.

Судячи з фото, яке опублікували ЗМІ, зокрема, видання “Варта”, в ДТП потрапила автівка гуманітарного проєкту ЗСУ “На щиті”. За деякою інформацію ЗМІ, в ній могли перебувати тіла загиблих.

Фото – Варта

На сайті поліції не уточнюється, чи йдеться про автівку для евакуації загиблих захисників.

Відомо, що від отриманих внаслідок ДТП травм водій легковика та його пасажир, 24-річний мешканець Золочівського району, загинули на місці події. Ще один пасажир “ВАЗ 2109”, 28-річний мешканець Кіровоградської області, отримав тілесні ушкодження та, незважаючи на зусилля медиків, помер у кареті швидкої допомоги.

Окрім цього, водій мікроавтобуса, його пасажир, 38-річний житель Львівського району, та пасажир легковика, 41-річний мешканець Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Поліція встановила, що водій “ВАЗ 2109” перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Львівщині в ДТП загинули четверо військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна