“Робимо все можливе і неможливе, щоб зробити прорив”: Умєров заявив про потужний план на 2024 рік

Сили оборони України мають потужний план на 2024 рік, який дасть результат.

Про це заявив міністр оборони України Рустем Умєров на форумі “Україна. Рік 2024” 25 лютого.

“Всі кажуть, що краще за наші дії говорять наші результати. Ми робимо все можливе і неможливе для того, щоб зробити прорив. План-2024 вже є. Ми публічно про нього не кажемо, а він потужний, він сильний, він дає не тільки надію, а й дасть результати в 2024 році. Тому ми працюємо разом зі всіма складовими Силами безпеки і оборони. Вдячний кожному і кожній, хто працює для того, щоб досягти мети”, — підкреслив він.

За його словами, Міноборони підготувало консолідований план потреб 2024 року, щоб визначити, які ресурси є і які потрібні.

Триває робота над налагодженням логістичного постачання, інспектування кінцевого використання зброї спільно з партнерами,  інспекції поставок продовольства та виявлення порушень. Як підкреслив міністр, разом з представниками силових структур відбувається виявлення корупційних схем в Силах оборони і очищується ця система.

Триває робота й над створенням фортифікаційних споруд — уже обладнали понад декілька тисяч опорних пунктів.

Читайте також:
Камишін анонсував нарощування виробництва наземного озброєння в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна