Нічний обстріл “шахедами”: атаковано промисловий об’єкт на Полтавщині, сталася пожежа. На Дніпропетровщині – пошкодження від падіння уламків

Російські війська в ніч на 20 лютого атакували “шахедами” Полтавську область. Під ударом опинився промисловий обʼєкт у Кременчуцькому районі, там спалахнула пожежа.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

За його словами, минулося без жертв та постраждалих. До ліквідації наслідків загоряння залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей.

Від нічної дронової атаки постраждала і Дніпропетровщина. Оборонці знищили над областю два “шахеди”, їх приземлили у Синельниківському та Дніпровському районах. В останньому уламки збитого БПЛА  пошкодили 3 дачні будинки та 2 автомобілі.

По Марганецькій громаді Нікопольського району окупанти били з артилерії. Унаслідок цих обстрілів люди не постраждали.

Вранці 20 лютого росіяни також обстріляли Мирівську громаду на Нікопольщині. Інформація щодо пошкоджень і постраждалих уточнюється.

Як писала “Новинарня“, вночі 20 лютого Росія атакувала Україну 23 “шахедами” й 3 ракетами. Сили ППО знищили всі ворожі дрони.

Читайте також:
РФ ударила по Приморському на Запоріжжі: загинув чоловік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна