Російські військові мстяться командуванню за “м’ясні штурми Авдіївки”, здаючи місця розташування техніки, — АТЕШ

Під час тривалих штурмів Авдіївки російські військові почали масово здавати координати своїх пунктів управління, польових складів з боєприпасами та місць стоянки техніки партизанам.

Про це в суботу, 17 лютого, повідомили партизани руху “АТЕШ”.

“До нас масово звертаються російські військові. Вони надсилають нам координати пунктів управління, польових складів з боєприпасами та місць стоянки техніки. Їхня мотивація проста: помститися за загиблих товаришів, які полягли в “м’ясних штурмах”, — зазначають партизани.

В “АТЕШ” також наголошують, що втрат, яких російська армія зазнала під час штурмів Авдіївки, не було за весь час повномасштабного вторгнення.

“Росіяни справді перевершили себе. Агенти “АТЕШ” з 87 стрілецького полку, 55 і 115 окремих мотострілецьких бригад Росії повідомляють, що подібних втрат ще не було за цю війну. Військовослужбовці Росії змушені наступати під загрозою розстрілу. Оскільки самі неодноразово були свідками цього процесу. Наступ часто проводився без організації евакуації поранених та загиблих. Деякі військові змушені були забирати бронежилети з 200-х”, — розповіди партизани.

Читайте також:
Спецпідрозділи ГРУ зазнали критичних втрат в Авдіївці: росіяни намагаються приховати реальні цифри, — ЦНС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна