Під час удару по Лисичанську ліквідовано “міністра” з “ЛНР”

У тимчасово окупованому Лисичанську було ліквідовано “міністра надзвичайних ситуацій ЛНР” Олексія Потелещенка.

Про це повідомляють низка російських пропагандистських ЗМІ, зокрема, ТАСС, “РИА Новости” та інші.

Загибель Потелещенка підтвердив також ватажок “ЛНР” Леонід Пасічник.

Син “міністра” повідомив, що у день загибелі Потелещенко прийшов на день народження місцевого «депутата» Івана Жушма у кафе «Адріатика».

Відомо, що Потелещенка було призначено «міністром» у вересні 2023 року. До цього він обіймав посаду “начальника пожежно-рятувального загону МНС росії в ЛНР».

Нагадаємо, що в суботу, 3 лютого, окупанти заявили, що ЗСУ вдарили по пекарні в Лисичанську: нібито загинули майже 30 людей. З відкритих даних, ймовірно, був приліт був по кафе поряд із пекарнею, де зібралися місцеві колаборанти.

За словами журналіста Дениса Казанського, у кафе зібралася місцева окупаційна адміністрація – верхівка «МНС», «прокурори», «депутати».

Читайте також:
ЗСУ влупили по ворожій “Осі”, коли там сидів командир зенітно-ракетного полку підполковник Атанов. Його ліквідовано. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна