ЗСУ влупили по ворожій “Осі”, коли там сидів командир зенітно-ракетного полку підполковник Атанов. Його ліквідовано. ВІДЕО

Сили оборони України з РСЗВ HIMARS поцілили у ворожий ЗРК “Оса” у той момент, коли там перебував командир другого зенітно-ракетного полку ПДВ армії РФ підполковник Руслан Атанов.

Момент ліквідації високопоставленого російського офіцера та ворожого зенітно-ракетного комплексу поблизу Козачих Лагерів на окупованій частині Херсонщини зафіксував український безпілотник, передає “Цензор.Нет”.

Пишуть про ліквідацію цього офіцера і російські пабліки.

“Командир 2-го зенітного ракетного полку ПДВ РФ підполковник Атанов не зробив правильних висновків після загибелі полковника Оспанова, залишився в Козачих Лагерях Херсонської області і продовжив ходити до “Оси”, ніби там помазали медом.





Судячи з відео, демілітаризація Руслана Сергійовича стараннями HIMARS пройшла швидко та практично безболісно”, – йдеться у коментарі до відеозапису.

Читайте також:
Спецпризначенці знищили ЗРК “Оса” на південному напрямку, незважаючи на густий туман. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна