Tinder іде з Білорусі

Американська компанія Match Group, яка володіє застосунком для знайомств “Тіндер”, заявила про вихід із білоруського ринку з середини лютого 2024 року.

Про це повідомляється на сайті застосунку.

Із 15 лютого користувачі з Білорусі не зможуть використовувати сервіси застосунку, увійти до свого облікового запису, здійснювати покупки, оновлювати платну підписку та купувати бонуси. Створювати пари, спілкуватися в чаті і використовувати будь-яку активну передплату можна до цієї дати.

Також користувачам у Білорусі рекомендували припинити дію свої облікових записів.

“Ви можете видалити свій обліковий запис Tinder безпосередньо з налаштувань Tinder до 15 лютого 2024 року. Після цієї дати ви можете видалити свій обліковий запис за допомогою інструмента “Управління моїм обліковим записом””, – йдеться в повідомленні.

Як писала “Новинарня“, служба військової контррозвідки Німеччини повідомила, що спецслужби Росії використовують Tinder для вербування військових та політиків. Також у вересні 2022 року агентство Європол заявило, що застосунки для знайомств були серед онлайн-платформ, які використовували для торгівлі людьми.

Нагадаємо, що в Росії Tinder повністю перестав працювати з 30 червня 2023 року. “Для надійного бренду не дуже добре продовжувати діяльність у країні, де Міжнародний кримінальний суд висунув звинувачення главі держави”, – наголосив виконавчий директор компанії Джефф Перкінс.
Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Match Group робила мало публічних заяв про свою діяльність у Росії. Однак, у березні 2022 року компанія відзначала негативний вплив на свій бізнес у Європі. Тоді ж для російських користувачів прибрали можливість оплачувати платні послуги Tinder.

Читайте також:
McDonald’s йде з Білорусі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна