У Миколаївській області військовий застрелив свого командира і покінчив життя самогубством

доповнено

У Миколаївській області військовослужбовець застрелив свого командира, а тоді покінчив життя самогубством.

Про це в п’ятницю, 12 січня, повідомив керівник Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Андрій Кльопов в коментарі “Укрінформу”.

“Подія сталася 7 січня. Військовослужбовець близько шести разів вистрелив у заступника командира роти з власного автомата, унаслідок чого той помер. Потім військовослужбовець застрелився сам”, – сказав Кльопов.

За його словами, наразі порушено кримінальне провадження. Слідство здійснює слідче управління Головного управління Нацполіції у Миколаївській області, процесуальне керівництво проводить Миколаївська спецпрокуратури у сфері оборони.

Раніше в четвер, 11 січня, 35-та окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського опублікувала на своїй сторінці інформацію, де також повідомляла про втрати у військовій частині – двоє загиблих військових.

“Військовослужбовець, дії якого призвели до важких наслідків, лише нещодавно приєднався до підрозділу. З самого початку стояв на посаді командира відділення. Знаходячись в тилу, забезпечував всім необхідним особовий склад, який брав участь у штурмових діях. Безпосередньо участі у виконанні бойових завдань даний військовослужбовець не брав”, – йдеться в повідомленні бригади.

Чи пов’язані ці два інциденти між собою – наразі встановити неможливо.

Читайте також:
На Донеччині розкрили вбивство бійця ЗСУ, замасковане під самогубство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна