Зеленський провів нову ставку: говорили про забезпечення фронту снарядами і дронами

Президент Володимир Зеленський повідомив про проведення важливого засідання Ставки верховного головнокомандувача. На ній були присутні очно командувачі основних напрямків та операцій.

Про це глава держави поінформував у вівторок, 9 січня.

Разом з ними, Генштабом, Міноборони, Мінстратегпромом і Мінцифрою “в усіх деталях” розібрали тему забезпечення фронту снарядами та дронами. Йшлося про фактичні витрати, щоденну потребу, розподіл між підрозділами, повідомив Зеленський у телеграмі.

“Систематизували поточні та майбутні контракти, допомогу від партнерів, власне виробництво, зокрема відкриття нових ліній. Робимо все, щоб забезпечити воїнів усім необхідним для виконання завдань. Інша важлива тема – ППО. Проаналізували останні російські удари та ефективність Повітряних сил. Узгодили наші наступні кроки для посилення захисту міст, громад, підприємств та об’єктів критичної інфраструктури”, – сказав він.

Читайте також:
Щоб компенсувати дефіцит снарядів, Україна нарощує виробництво БПЛА, – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна