ССО на півдні знищили з HIMARS “Солнцепьок” росіян, який ті сховали під кронами дерев. ВІДЕО

Екіпаж БпАК 73-го морського центру ССО під час ведення розвідки на південному напрямку виявив замасковану під кронами дерев важку вогнеметну систему (ТОС-1А) “Солнцепьок” російських військ.

Про це 9 січня повідомила пресслужба ССО.

Оператори визначили координати важкої вогнеметної системи та навели по ній вогонь HIMАRS ракетно-артилерійського підрозділу Сил оборони. Унаслідок вогневого ураження “Солнцепьок” знищено вщент.

Ця система використовується для знищення легкої броньованої техніки, живої сили, а також руйнування фортифікаційних споруд противника. Вогонь з “Солнцепьоку” ведеться некерованими реактивними снарядами калібру 220 мм вагою до понад 200 кг.

Читайте також:
Воїни підрозділу “Грифон” FPV-дроном знищили російський танк з екіпажем – його “розірвало на атоми”. ВІДЕО відбиття штурму РФ на лівобережжі Херсонщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна