СБУ навідалась до російської блогерки, яка приїхала відпочивати на Драгобрат і заявляє про любов до Росії. ФОТО, ВІДЕО

Служба безпеки України навідалась до російської блогерки Аліни Маслової, яка приїхала з Москви на відпочинок в українські Карпати.

Про це в неділю, 31 грудня, повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола в Telegram.

Маслова народилася в столиці так званої “Придністровської Молдавської Республіки” Тирасполі, більшість мешканців якої мають громадянство РФ. Там зараз проживає родина Аліни. Сама ж блогерка мешкає у Москві, де будує музичну карʼєру.

Про візит російської блогерки в Україну стало відомо з її сторінки в Instagram. Там вона повідомила про прибуття із сім’єю в українські Карпати. При цьому заявляла, що “любить Україну та Росію однаково”, і не хоче “розділяти цю любов через політичні дії”.




Як повідомляє Віталій Глагола, під час спілкування з представниками Служби безпеки, Маслова визнала, що не підтримує російську агресію проти України й вибачалася перед українцями.

Читайте також:
СБУ затримала колаборантку, яка під час окупації Херсона “здавала” українців за відмову голосувати на псевдовиборах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна