Жадан бере участь у проєкті “Нам тут жити”: можна придбати прикрасу з лімітованої серії

Поет, письменник, музикант, волонтер Сергій Жадан бере участь у проєкті «Нам тут жити», який ініціювали Kyivstar і Благодійний фонд “Повернись живим”. Разом із ювелірним домом SOVA вони створили браслети з підвісками у вигляді теплих та затишних українських осель.

Про це розповів Жадан у соцмережі у середу, 27 грудня.

“Всі ці будиночки різні, але їх об’єднує світло у вікнах, які вкриті емаллю, що світиться у темряві. Серія лімітована, всі прикраси унікальні та мають коди різних областей України. Важливо, що весь прибуток з продажу браслетів піде на розмінування деокупованих українських територій”, – написав він у ФБ.

“Я народився на Луганщині, в Старобільську. Сьогодні моє рідне місто знаходиться під окупацією. Я не маю можливості повернутися в дім, де я народився і виріс. Втім, ми всі працюємо на те, аби українські землі було звільнено і кожен українець мав можливість повернутися додому. Для мене ці маленькі символічні будиночки – про те, що дім можна окупувати, але його не можна забрати з нашої пам’яті і нашого серця. Адже кожен носить свій дім із собою, в своїй душі, в своїй свідомості”, – додав митець.

Придбати прикраси та допомогти розмінуванню територій можна за ось цим посиланням. 

Читайте також:
“Працюємо далі”: Жадан передав уже 200-ту автівку для ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна