Спортивні змагання з глядачами на трибунах почнуть проводити на початку січня 2024 року

В.о. міністра молоді та спорту України Матвій Бідний допускає, що спортивні змагання з глядачами на трибунах почнуть проводити вже на початку січня 2024 року.

Про це він заявив у ефірі національного телемарафону в четвер, 14 грудня.

“Через те, що процедура передбачає деякі дії, які мають здійснити організатори спортивних змагань, представники ДСНС, обласних військових адміністрацій, то я думаю, найімовірніше, на початку наступного року, на початку січня ми вже зможемо долучитися до перших змагань як глядачі”, – сказав Бідний, його цитує “Інтерфакс-Україна”.

Бідний наголосив, що кількість квитків на такі змагання буде обмежена з огляду на місткість укриттів.

За його словами, можливості проводити змагання з глядачами не буде в прифронтових територіях, зокрема в Харкові. Водночас міністр анонсував, що в Києві така можливість буде.

Як повідомлялося, 13 грудня Міністерство молоді та спорту України оприлюднило перелік додаткових заходів щодо допуску глядачів на трибуни спортивних змагань із дотриманням умов безпеки.

Читайте також:
Мінмолодьспорт офіційно заборонив збірним України змагатися на турнірах, де присутні росіяни й білоруси

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна