“Динамо” офіційно призначило головного тренера

Олександра Шовковського офіційно призначено головним тренером футбольного клубу “Динамо”.

Про це в понеділок, 11 грудня, повідомили в пресслужбі ФК.

“Олександр Шовковський позбавлений приставки “виконувач обов’язки” та став повноцінним головним тренером “Динамо” (Київ). Про всі подробиці буде повідомлено на офіційних клубних ресурсах згодом”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що колишній воротар Олександр Шовковський, який до цього працював у системі клубу, став виконувачем обов’язків головного тренера 4 листопада. Це сталося після того, як румунський фахівець 78-річний Мірчу Луческу подав у відставку та заявив про завершення тренерської кар’єри після поразки від “Шахтаря” (0:1) в 13-му турі Української прем’єр-ліги 3 листопада. Після цього під керівництвом Шовковського команда виграла 4 матчі поспіль у чемпіонаті України.

Як пише “Суспільне. Спорт”, Шовковський вперше в кар’єрі працюватиме головним тренером основної команди. Перший офіційний матч Шовковського в статусі повноцінного головного тренера “Динамо” проводитиме вже після зимової паузи в Українській прем’єр-лізі. Наприкінці лютого кияни поновлюватимуть чемпіонат виїзним матчем з “Металістом 1925”.

Читайте також:
Шовковський став в. о. головного тренера “Динамо”. Відставлений Луческу змінив рішення

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна