У мережі показали одні з останніх прижиттєвих фото Киви

Джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони України  показало одні з останніх фото ліквідованого екснардепа-зрадника Іллі Ківи.

Його оприлюднив блогер Сергій Іванов.

Він повідомив, що перед ліквідацією Кива відпочивав у ресторані “Пушкін”, що в московському Державному універсальному магазині (ГУМ), у самісінькому центрі столиці країни-агресорки.

«І це, до речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна та любителів розкішного життя за російські гроші», — зазначив Іванов у своєму дописі.

Повідомляється, що ГУР фотографували Киву понад три місяці.

«Мої джерела кажуть, що цікавих матеріалів дуже багато. І не лише про Киву», — написав блогер.

Як писала “Новинарня“, надвечір 6 грудня низка російських ЗМІ повідомила, що в Московській області виявили тіло Киви. Згодом українські ЗМІ з посиланням на джерела написали, що ліквідація колишнього депутата Іллі Киви є спецоперацією Служби безпеки України. Офіційно СБУ про це не повідомляла.

Головне управління розвідки Міноборони України також підтвердило ліквідацію Киви. 

Читайте також:
Кива отримав 14 років в’язниці за державну зраду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.