Путін – з візитом в ОАЕ. Для нього небо над Абу-Дабі розфарбували у кольори прапора РФ

Президент країни-агресорки Росії Володимир Путін 6 грудня прибув з візитом до Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати (ОАЕ). На честь його приїду небо над Абу-Дабі забарвили у кольори російського прапора.

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Кольори прапору РФ розпорошили в небі винищувачі у той момент, коли Путін приїхав до палацу на переговори з президентом ОАЕ Мухаммедом бен Заїдом Аль Нахайяном.

Після візиту до ОАЕ очільник Кремля відвідає Саудівську Аравію, де зустрінеться зі спадкоємним принцом країни Мухаммедом бен Сальманом Аль Саудом.

Раніше повідомлялося, що у рамках цих візитів російський диктатор планує обговорити нафтовий ринок, а також питання Ізраїлю та Палестини.

Нагадаємо, 23 листопада Володимир Путін приїхав до Мінська на саміт Організації Договору про колективну безпеку. Минулого разу російський диктатор приїжджав із робочим візитом до Білорусі 11 місяців тому.

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна