Путін – з візитом у Казахстані, уже зустрівся з Токаєвим. ВІДЕО

Президент країни-агресорки Росії Володимир Путін прилетів з візитом до Казахстану у четвер, 9 листопада.

Про це пише пропагандистське росЗМІ “РИА Новости”.

Російський диктатор прибув до Астани на запрошення Касима-Жомарта Токаєва. Глава Казахстану вже зустрів очільника Кремля у своїй резиденції. Там і відбудуться перемовини двох президентів.

“Російський і казахстанський лідери поговорять у вузькому складі, а потім проведуть “ґрунтовні російсько-казахстанські переговори”, – пише “РИА Новости”.

Зазначається, що на порядку денному – питання взаємодії в рамках інтеграційних об’єднань на євразійському просторі.

Згодом “РИА Новости” додало, що за підсумками переговорів Путіна з Токаєвим буде підписано програму співробітництва на 3 роки.

Перед цим

Нагадаємо, уранці 17 жовтня Володимир Путін прибув до Пекіна з дводенним візитом на запрошення голови КНР Сі Цзіньпіна.

У рамках свого візиту російський диктатор провів перемовини з Сі, прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, а також низку інших зустрічей. Крім того, Путін взяв участь у III Міжнародному форумі “Один пояс – один шлях”.

12 жовтня глава Кремля прилетів з візитом до столиці Киргизстану Бішкека. Це була його перша закордонна поїздка цього року. Там Путін провів перемовини з лідером країни Садиром Жапаровим.

У рамках візиту російський диктатор взяв участь у заході, присвяченому 20-річному ювілею відкриття авіаційної бази ОДКБ у Канті (місто-супутник столичного Бішкека). А також у засіданні Ради глав держав СНД.

Читайте також:
Путін нібито навідався у штаб ЗС РФ у Ростові: його запевнили, що “все йде за планом”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна