Сили оборони влупили по нафтобазі в окупованій Феодосії. І не лише

Нафтобазу у Феодосії на території тимчасово окупованого Криму вранці 5 грудня атакували безпілотники Служби безпеки України та Головного управління розвідки МОУ.

Про це пише “Українська правда” з посиланням на співрозмовника в силових структурах.

Зазначається, що зранку вівторка СБУ та ГУР вразили “Морський нафтовий термінал” у Феодосії.

За словами співрозмовника журналістів, це важливий інфраструктурний обʼєкт, який забезпечує паливом російські війська.

“Хоча окупанти звітували про збиття українських безпілотників, джерело УП запевняє, що дрони влучили по цілі, а наслідки для росіян доволі суттєві (на території терміналу знаходилося близько 30 резервуарів палива)”, – пише видання.

А видання “Лівий берег” пише, що вранці 5 грудня безпілотники СБУ уразили радіолокаційну систему «Небо-М» в районі населеного пункту Багерово, стоянку гелікоптерів, радіолокаційну систему П-18 «Терек» та систему управління зенітно-ракетних підрозділів «Байкал-1М» біля Стрілкового.

“Ця ранкова «бавовна» на військових об’єктах у Криму є результатом спецоперації СБУ.  Так українська спецслужба “привітала” окупантів з Міжнародним днем волонтера та вкотре нагадала, що українська земля у прямому сенсі горітиме у загарбників під ногами”, – пише видання з посиланням на власні поінформовані джерела серед силовиків.

Телеграм-канал “Кримський вітер” публікував відео роботи протиповітряної оборони в районі, зокрема, Керчі.

Читайте також:
Уночі в Феодосії було гучно: попередньо, атакована нафтобаза. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна