Повітряні сили знищили ворожий бомбардувальник Су-24М біля Зміїного

Зенітники Повітряних сил знищили в районі острова Зміїний ворожий бомбардувальник Су-24М, який намагався завдати ракетно-бомбового удару по півдню Одещини.

Про це надвечір у вівторок, 5 грудня, повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

“Давно не було у нашому активі збитих російських “сушок”! Виправляємо цю ситуацію! Схоже крейсер “Москва” скоро стане авіаносцем! Радий вам повідомити про знищення російського бомбардувальника Су-24М в районі острова Зміїний, який під прикриттям винищувача Су-30СМ, намагався завдати ракетно-бомбового удару по півдню Одещини”, – йдеться в повідомленні командувача ПС.

За словами Олещука, завдяки успішно проведеній операції повітряного командування “Південь”, український зенітний ракетний підрозділ відправив російську “сушку” вслід за “русскім воєнним кораблем”.

Читайте також:
У Росії розбився бомбардувальник Су-24М

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна