У Ставропольському краї РФ вертоліт Мі-2 здійснив “аварійну посадку”

4 грудня приблизно о 10:00 в Ставропольському краї Росії під час обльоту нафтопроводу вертоліт Мі-2 здійснив аварійну посадку. Ймовірно, у нього відмовив двигун.

Про це повідомив губернатор Володимир Володимиров.

За його інформацією, інцидент стався на території Георгіївського округу, у полі, недалеко від автодороги «П’ятигорськ — Георгіївськ». У той момент вертоліт облітав нафтопровід.

Цей Мі-2 належить комерційній компанії. У вертольоті перебували двоє людей, які нібито не постраждали. Попередньо, причиною жорсткої посадки могла стати відмова одного з двигунів.


За інформацією Mash, вертоліт, який належить московській компанії, впав неподалік від кладовища. Під час руху в нього відмовив другий двигун. Пілоти, 62-річний Анатолій Т. і 31-річний Андрій В., намагалися обережно посадити вертоліт на землю, але не змогли.

«Вони не постраждали. Після приїзду швидкої допомоги відмовилися від госпіталізації. Транспортна прокуратура почала перевірку», — зазначає Mash.

На відео нижче — момент через кілька хвилин після жорсткої посадки.

Читайте також:
День вертолітних шоу в Росії: військовий гелікоптер-гігант Мі-26 самовбився в аеропорту Якутська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна