Росіяни намагаються зайти на територію Авдіївського коксохіму, – ЗСУ

Війська РФ розпочали активні штурмові дії на Авдіївському та Мар’їнському напрямах.

Про це повідомив представник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телеканалу «Еспресо» у четвер, 30 листопада.

За його словами, за останні три доби противник пішов уперед і щодня здійснює 40-50 штурмів на цих напрямках.

Також він зазначив, що в районі Авдіївки окупанти намагаються потрапити на території коксохімічного заводу, що знаходиться під контролем ЗСУ.

«Агресор дуже активно, але безуспішно намагається потрапити на територію Авдіївського коксохіму. Завод перебуває під нашим контролем. Противник зазнає там великих втрат як у техніці, так і в живій силі», — сказав Олександр Штупун, його цитують “Новини Донбасу”.

Він зазначив, що російські військові кидають піхоту та скидають керовані авіабомби на Авдіївку та околиці міста. Окрім цього, активні бойові дії продовжуються в районі міста. Росіяни продовжують наземні атаки, подекуди застосовують бронетехніку.

Читайте також:
Росіяни почали штурмувати Авдіївку ще з двох напрямків, – МВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна