Після Одещини Зеленський відвідав Херсон та Миколаївщину

Президент Володимир Зеленський 29 листопада, окрім Одеської області, відвідав Херсон та Миколаївщину.

Про це ідеться на сайті глави держави.

У Херсоні президент заслухав доповідь щодо будівництва укриттів.  Зокрема, оглянув найбільше укриття, облаштоване в місті. Його обладнано для перебування 250 людей під час повітряної тривоги.

Прокудін також доповів президенту про проєкт будівництва підземного перинатального центру в Херсоні. У цьому центрі планують обладнати пологове та післяпологове відділення, операційні зали й палати інтенсивної терапії, які будуть оснащені новітнім медичним обладнанням. Крім того, заплановано побудувати підземну міську клінічну лікарню із сучасними операційними та реанімаційним блоком, палатами інтенсивної терапії.
Під час відвідання укриття Зеленському передали чумацьку ікону, а також презентували ювілейну монету, присвячену річниці звільнення Херсона.

У Миколаївській області Зеленський взяв участь у презентації проєктів, що реалізуються в межах патронату Королівства Данія над регіоном. Зокрема, у презентації офісу Посольства Данії в Миколаєві та представництва данської компанії “Bright Bird”, яка займається керуванням ризиками та організацією контактів для данських компаній в Україні.

“Миколаївщина. Програма патронату Данії над регіоном – це справді приклад успіху. Приклад, який демонструє іншим країнам, що ми можемо робити разом заради блага наших народів і захисту спільних цінностей. Дякую всім данцям за таку теплоту й увагу до наших людей, за таку дієву співпрацю”, – заявив Зеленський.

Читайте також:
Зеленський – з візитом на Одещині

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна