“Ще три в актив!”: у Повітряних силах уточнили точну кількість збитих над Україною “шахедів”

У ніч проти суботи, 25 листопада, ППО збила 74 ворожих “шахедів” із 75.

Уточнені дані після 11-ї години оприлюднили Повітряні сили ЗСУ.

Раніше говорили про 71 збитий дрон.

“За уточненою інформацією протиповітряною обороною знищено 74 ударних БпЛА Shahed-131/136″. Тобто плюс три в актив! 74 із 75!”, — йдеться у повідомленні ПС ЗСУ.

Водночас речник командування Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі телемарафону “Єдині новини” заявив, що над Києвом і Київщиною збили приблизно 66 ворожих дронів.

“66 приблизно знищено власне на Київщині. Це величезна кількість. Прекрасно пам’ятаємо новорічну ніч — 45 збито, власне, на підступах до столиці. Так само, на другий день – 39. Тому сьогодні це, власне, рекордна кількість БпЛА, випущених ворогом саме по Київській області”, — зазначив він.

Читайте також:
Росіяни випустили по Україні рекордну кількість “шахедів”:
у Повітряних силах назвали основний напрямок удару

У День пам’яті жертв голодоморів окупанти влаштували наймасованішу атаку дронів на столицю з початку великої війни: ППО збила понад 60 “шахедів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна