На Київщині внаслідок падіння уламків дронів сталася пожежа, пошкоджено чотири будівлі

Під час масованої атаки російських військ уночі проти 25 листопада удар “шахедів” припав також по Київській області – внаслідок падіння уламків сталася пожежа, пошкоджено чотири будівлі.

Про це вранці в суботу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

“Вночі ворог завдав масованої атаки по області. Повітряна тривога тривала понад 6 годин. Ворог атакував Київщину БпЛА. Протягом усього часу активно працювали сили ППО.

Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури немає. За попередньою інформацією, постраждалі відсутні.

Водночас в одному з районів унаслідок падіння уламків ворожої цілі сталася пожежа на підприємстві. Загорілася покрівля приміщення. Пожежу ліквідовано.

У громадах області через падіння уламків пошкоджено 3 приватні та 1 багатоповерховий будинки. Усі пошкодження незначні: вибиті вікна, дахи. Крім того, надійшла інформація про пошкодження автівки та парканів.

Оперативні та аварійні служби на місцях. Триває робота з ліквідації наслідків атаки”, – розповів Кравченко.

Він зазначив, що влада збирає всю необхідну інформацію для допомоги людям, чиє житло та майно постраждало внаслідок російської атаки.

“Звертаюся до кожного мешканця області. Під час повітряної тривоги залишайтеся в укриттях. Не фіксуйте роботу ППО й місця падіння уламків”, — написав Кравченко на своїй офіційній фейсбук-сторінці.

Читайте також:
Росіяни випустили по Україні рекордну кількість “шахедів”:
у Повітряних силах назвали основний напрямок удару

У День пам’яті жертв голодоморів окупанти влаштували наймасованішу атаку дронів на столицю з початку великої війни: ППО збила понад 60 “шахедів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна