Тенісистка Світоліна з письменником Жаданом привезла дрони для бригади НГУ “Хартія”

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна та письменник Сергій Жадан привезли чергову партію волонтерської допомоги для 13-ї бригади НГУ “Хартія” – розвідувальні дрони.

Про це харків’янка Світоліна повідомила в фейсбуці в п’ятницю, 10 листопада.

“Від перших днів повномасштабної війни я підтримую добровольчий підрозділ “Хартія”, який був заснований патріотами Харкова, а тепер є потужною бригадою у складі Національної гвардії України. Для мене велика честь особисто подякувати героям. Наші найкращі хлопці та дівчата, низький уклін вам.
Визвольна боротьба триває, і я закликаю всіх не зупинятися та підтримувати тих, хто нас захищає! Тільки разом ми зможемо перемогти. Слава Україні” – написала Світоліна в соцмережі, додавши фото з бійцями.

Фото: ФБ Еліна Світоліна

Раніше цього тижня знаменита тенісистка приїздила в Ірпінь, де за її підтримки відновлюється будівля ЖК “Мюнхгаузен” по вулиці Київська, 53, пошкоджена в ході російської окупації міста. Усього для відновлення будинку зібрали 127 тисяч доларів, 20 тисяч із яких пожертвувала сама Світоліна, а ще 80 тисяч доларів виділила заснована в Україні компанія “Grammarly”. До збору долучилися благодійники з різних куточків світу. Завершити відновлення будинку заплановано у травні 2024 року.

Читайте також:
На фронті загинула бойовий медик харківського добровольчого підрозділу “Хартія” Владислава Черних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна