В Україні продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію

Верховна Рада України на пленарному засіданні ухвалила закони (10211 та 10212) щодо продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації.

За закони проголосували 329 та 322 нардепів відповідно під час засідання в середу, 8 листопада, про це повідомляють народні депутати з різних фракцій, зокрема, Ярослав Железняк у ТГ. 

“Парламент підтримав закони (#10211 та 10212) про Укази продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації. За − 329 та 322. З 16 листопада 2023 року (дію воєнного стану і мобілізації продовжили − ред.) на 90 днів. Відповідно до 14 лютого 2024 року”, – написав він.

Депутат нагадав, що це було вже девʼяте голосування ВР за продовження воєнний стан з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Железняк також зазначив, що цього разу ніхто з РНБО не прийшов представляти закони, тоді як раніше “виступав хоча б секретар РНБО”.

Читайте також:
Воєнний стан та мобілізацію знову продовжать на 90 днів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна