Нікопольський феросплавний завод призупиняє роботу через обстріли РФ

«Нікопольський завод феросплавів» призупиняє виробництво феросплавної продукції до усунення загрози обстрілів енергосистеми України.

Про це повідомила пресслужба підприємства у вівторок, 7 листопада.

«Задля збереження пічних агрегатів адміністрацією АТ НЗФ прийнято рішення про тимчасове призупинення виробництва феросплавної продукції», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Нікополь знаходиться в 5 кілометрах від окупованого Енергодару, через що кожного дня потерпає від постійних обстрілів ворожої артилерії. Також через непрогнозовані дії російських загарбників на заводі можливі перебої із забезпеченням енергоресурсів – електроенергією та водою.

Будівельні та ремонтні роботи, пов’язані з модернізацією обладнання та енергокомунікацій, які неодноразово були пошкоджені через обстріли, не припинятимуться.

Наголошується, що керівництво подбало про те, щоб за кожним працівником, який не буде задіяний у вищевказаних видах робіт, зберігались виплати згідно діючого законодавства. Також підприємство не припинятиме платити середню заробітну плату всім мобілізованим до лав ЗСУ працівникам.

Продовжить підприємство і забезпечення партнерів феросплавами, які є в наявності на складах.

У НЗФ запевнили, що готові відновити сталу роботу після усунення загрози обстрілів енергосистеми України.

Читайте також:
Російські війська гатили по Нікопольщині: пошкоджено кілька десятків будинків і медзаклади. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна