У боях на Запоріжжі загинув колишній воєнком Хмельниччини Володимир Возний

У бойовому зіткненні на Запорізькому напрямку унаслідок бомбового удару загинув колишній очільник Хмельницького обласного територіального центру комплектування полковник Володимир Возний.

Це сталося близько 10:00 3 листопада, повідомив голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

“Ще пару тижнів тому бачилися, спілкувалися, чаювали. Веселий хлопець, добряк, надійний друг, вправний та сміливий воїн. Мені тебе бракуватиме, друже”, – написав Сімашкевич.




Співчуття з приводу загибелі 45-річного Володимира Возного також висловив колишній очільник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

“Сьогодні о 7:36 я отримав повідомлення з привітанням до Дня ракетних військ від свого друга Володимира Возного, а через кілька годин дізнався, що він загинув… Загинув Героєм!

Колишній керівник Хмельницького обласного ТЦК та СП Володимир Возний був справжнім сином України і палким патріотом. До останньої хвилини життя він залишався вірним військовій присязі та народу України. Пишаюся, що знав цю непересічну людину особисто і мав честь разом із ним працювати пліч о пліч. Спільно ми здійснили не одну поїздку на фронт, забезпечували наших захисників найнеобхіднішим, формували батальйони, будували ВОПи, створили підрозділи, які захищали Хмельниччину від шахедів… І просто дружили. Вічна пам‘ять і слава Герою!” – написав він.

Володимир Возний народився 22 грудня 1978 року на Дунаєвеччині. Вищу освіту здобував у Кам’янці-Подільському та у Києві.

З 2000 року військовий проходив службу на Закарпатті у складі 128-ї окремої механізованої дивізії. З 2003 року служив в 50-му окремому інженерно-саперному батальйоні на Кам’янеччині. У 2014 році він брав участь в АТО у Луганській та Донецькій областях.

З липня 2015 року Володимир обіймав посаду військового комісара у Кам’янці-Подільському.

У березні 2022 року наказом Головнокомандувача ЗСУ полковника Возного було призначено начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У серпні 2023 року його було звільнено з посади, після заяви президента про звільнення усіх обласних військкомів.

Читайте також:
Під час виконання завдання на півночі Чернігівщини загинув спецпризначенець Андрій Кудабеков

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна