Переможець “Голосу країни”, військовий Михайло Панчишин продасть на аукціоні нагороду, а гроші передасть своєму підрозділу “Бойові бобри”

Переможець 13-го сезону “Голосу країни”, військовий Михайло Панчишин разом зі своїм тренером Артемом Пивоваровим оголосили, що передадуть нагороду на благодійність.

Про це пише “Детектор медіа” з посиланням на пресреліз каналу “1+1”.

«Зараз ми хочемо офіційно оголосити, що цей кубок ми розіграємо на наших сторінках у соціальних мережах, тому хочемо звернутись до нашої багатомільйонної аудиторії, до наших українців, щоб вони донатили, адже ці кошти будуть спрямовані на адресну підтримку наших військових, а саме підрозділу Михайла “Бойові бобри”», — сказав в ефірі «Сніданку з 1+1» Артем Пивоваров.

Крім того, Михайло Панчишин розповів, що незабаром вони презентують спільну музичну роботу.

«Вчора було дуже комфортно виступати разом з Артемом, це були два вогні, які сплелися у ватру. Через три тижні ми випускаємо спільну пісню з Артемом та усіма іншими учасниками нашої команди. Ця пісня була створена на слова живої української легенди — поетеси Ліни Костенко, яка люб’язно дозволила покласти її вірш “Відмикаю світанок скрипковим ключем” на музику. Разом із командою ми вже записали пісню і зняли кліп, тому дуже скоро презентуємо його і сподіваємось на вашу підтримку”, — сказав переможець «Голосу країни».

Нагадаємо, вчора на телеканалі «1+1 Україна» відбувся суперфінал 13-го, європейського сезону «Голосу країни». Прямий ефір транслювали з Варшави на виробничих потужностях польського мовника Telewizja Polska (TVP).

Читайте також:
Першу в історії України Нобелівську премію миру продадуть на аукціоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна