Екснардепа від Партії регіонів Олега Царьова підстрелили в окупованій Ялті, він у тяжкому стані

Колишній народний депутат України від Партії регіонів, підозрюваний у державній зраді колаборант Олег Царьов перебуває у важкому стані, після того як у нього стріляли в окупованій Ялті.

Про це пишуть російські телеграм-канали.

“Щодо ситуації з Олегом Царьовим. Стан Олега дуже важкий. На цей час він у реанімації. Жодного поножів’я не було. В Олега стріляли”, – повідомив колаборант з окупованої території Запоріжжя Володимир Рогов.

Раніше ще один зрадник, колишній журналіст українських видань, а нині російський пропагандист Олександр Чаленко написав, що Царьова “підрізали”.

У росЗМІ раніше з’явилася інформація, що вночі біля будинку Царьова в Ялті помітили “швидку допомогу” та поліцію.

53-річний Олег Царьов – відомий українофоб, проросійський депутат Верховної Ради чотирьох скликань (з 4-го по 7-ме) від Партії регіонів. Після перемоги Революції гідності в лютому 2014 року втік у Росію й відтоді веде там активну пропагандистську антиукраїнську діяльність.

В Україні заочно засуджений до 12 років в’язниці за публічні заклики до сепаратизму та насильницької зміни й повалення конституційного ладу під час Революції гідності.

Після повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого 2022 року, за даними слідства, Царьов перетнув кордон України й прибув на на той час підконтрольну російським військам територію Київської області, щоб допомагати окупантам “встановлювати там окупаційний режим”.

У березні 2022 року Царьову повідомили про підозру в зазіханні на територіальну цілісність України та колабораціонізмі, у вересні – про підозру в державній зраді.

Читайте також:
Суд засудив брата Царьова за тероризм – тепер він проситься на обмін. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна