У боях за Вербове загинув командир відділення ударних БпАК 33 омбр Андрій Богданов

У ході наступу Збройних сил України на Запорізькому напрямку загинув командир відділення ударних безпілотних авіакомплексів Андрій Богданов.

Про це в соцмережі повідомила киянка Ліна Мачульська, яка працює в “Центрі зайнятості вільних людей” на проєкті “Воїну – гідна праця”.

“Загинув мій одногрупник, дорогий Андрій Богданов на позивний “Гриб”. Загинув під час виконання бойового завдання у селі Вербове Запорізької області. Він був командиром відділення ударних БпЛА”, – написала вона.

Як відомо із фейсбук-сторінки Богданова, він – киянин. Служив у роті ударних БпАК новоствореної 33-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, проводив збори на безпілотники.

Запис “Андрій Богданов назавжди ❤️” дружина воїна Юлія Бойко зробила в соцмережі 23 жовтня.

Підтримати родину Андрія можна:

  • банка — https://send.monobank.ua/jar/97VBt2Gj67
  • картка — 5375 4112 0962 9927

Цього тижня Силам оборони України вдалось досягнути певного успіху на Мелітопольському напрямку у Запорізькій області. Зокрема, про просування на захід від села Вербове 25 жовтня заявив командувач ОСУВ “Таврія” бригадний генерал Олександр Тарнавський.

Становище в районі сіл Роботине і Вербове. Мапа DeepState станом на 26 жовтня 2023

Читайте також:
У боях за Україну загинув доброволець з Румунії Рудольф Віттман

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна