У боях за Україну загинув доброволець з Румунії Рудольф Віттманн

У боях із російськими окупантами загинув румунський доброволець 27-річний Рудольф Віттманн.

Про це в середу, 25 жовтня, пише Romania TV.

Віттман народився та виріс у місті Арад. Служив у французькому Іноземному легіоні.

За словами представників бойової групи “Getica”, що складається з румуномовних бійців, в Україні Рудольф Віттман є першим громадянином Румунії, який загинув у війні між Україною та Росією.

Про смерть воїна повідомила 22 жовтня його дівчина Іванна Петрасюк. Вона опублікувала кілька фото Рудольфа та написала емоційний текст.

Рудольф, іноземець, який приїхав в Україну воювати за Україну, захищати мою країну і став моїм захисником, опором і опорою. Людина з неймовірним серцем, чесною душею та неймовірною добротою…Ти віддав своє життя за Україну… за війну, яка не повинна бути твоєю, але ти був тут, щоб у нас було майбутнє… Ти назавжди в моєму серці, в моїй пам’яті. Таку людину, як ти, неможливо забути… Ти найкраща людина, яку я коли-небудь зустрічала у своєму житті, сказати, що я тебе кохаю, недостатньо, це було більше, ніж просто кохання… Ти – мій герой, ти – герой України… Вічна тобі пам’ять і царство небесне, дорогий”, – написала в мережі дівчина Рудольфа.

Читайте також:
Під Лиманом загинув другий доброволець з Естонії Танель Кріггуль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна