Залужний – на гарячих Авдіївському та Куп’янському напрямках. ВІДЕО

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний перебуває із робочим візитом на гарячих Авдіївському та Куп’янському напрямках фронту.

Про це повідомили комунікаційники головкома у четвер, 19 жовтня.

“На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз – це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто. Ворог активно застосовує штурмові підрозділи, кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію. Попри все, наші воїни продовжують героїчно відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника”, – йдеться в описі до відео.

Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, Залужний каже, визначив послідовність кроків Сил оборони з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів.

Також провели роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії.

“Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах. Дякую кожній бригаді, усім захисникам, хто в бою за Україну”, – резюмував генерал Залужний.

Читайте також:
За добу на фронті – 70 боєзтікнень. На Мар’їнському та Авдіївському напрямку ворог штурмує за підтримки авіації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна