Залужний призначив нового очільника Львівського ТЦК замість Героя України

У Львівській області призначили нового начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Ним став полковник Артур Ніязов.

Про це повідомив глава Львівської ОВА Максим Козицький у понеділок, 16 жовтня.

“Львівщина має нового очільника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відповідно до наказу головнокомандувача Збройних Сил України ним став полковник Артур Ніязов. Сьогодні нового керівника представлять колективу”, – повідомив Козицький.

До цього полковник Ніязов проходив службу на посаді начальника відділу планування оборонних ресурсів штабу військової частини А0796.

В/ч А0796 – 13-й армійський корпус Сухопутних військ ЗС України.

“Дякую за службу Герою України, полковнику Денису Чаюку, який також сьогодні був з нами. Він пішов на підвищення – заступником командира військової частини А4767”, – додав глава ОВА.

В/ч А4767 – 10-й армійський корпус СВ ЗС України.

Як писала “Новинарня“, полковник Денис Чаюк був призначений Львівського ТЦК та СП трохи більше як місяць тому – 4 вересня. До того 41-річний полковник Чаюк був заступником командира Закарпатської 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Звільнили Чаюка 6 жовтня.

Відставка Чаюка сталася перед черговим скандальним випадком із мобілізацією у Львові.

Читайте також:
Герой України Денис Чаюк – більше не начальник Львівського ТЦК. Був на посаді трохи більше місяця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна