Секретар РНБО застеріг щодо “актора-розвідника” Арестовича – той грубо відповів

ФСБ Росії активно намагається сформувати в Україні нову агентурну мережу. У перспективі ідеться про розгортання нового політичного проєкту, орієнтованого на залишки проросійськи налаштованого населення.

Паралельно з цим здійснюється інформаційна інтервенція з намаганнями розхитати процес внутрішньоукраїнської дестабілізації.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у X (Twitter) 16 жовтня.

За його словами, на нову агентурну мережу росіяни “покладають далекосяжні надії”. А єдиний шанс для Росії здолати Україну – внести розкол і занурити українців у внутрішнє протистояння, чим Кремль “успішно займався останні десятиріччя – ділив Україну на сорти, створював російські проксі-партії, корумпував політиків, фальсифікував історію”.

“Ознаками подібної діяльності є різка активізація різноманітних “експертів”, “акторів-розвідників” та іншого роду аферистів у просуванні російською мовою російського ж плану. Саме вони цієї миті волають про “провал” контрнаступу, натякають на необхідність перегляду цілей війни (і це вже не вихід на кордони 1991 року), роздають поради як воювати ЗСУ, видають фальшиві інсайди про “конфлікти” серед військово-політичного керівництва, закликають прийняти “хороших руських” і зрештою натякають, що з Росією необхідно домовлятися”, – зазначив Данілов, вірогідно, натякаючи на колишнього позаштатного радника Офісу президента Олексія Арестовича.

Секретар РНБО наголосив, що українські правоохоронні структури відстежують ситуацію, і закликав українців “проявити високий ступінь інформаційної охайності, щоб не забруднитися продуктами російської інформаційної життєдіяльності”.

Допис Данілова не залишився без різкої реакції ексрадника ОП. Арестович заявив, що його функція – “роз’яснювати ситуацію мільйонам людей”, а Данілова – “пиз*іти державною”.

“Кожен у державі своя функція: СБУ ловить шпигунів, поліція захищає наші вулиці, армія – воює. Арестович має функцію – роз’яснювати ситуацію мільйонам людей. Є функція і у секретаря РНБО. П***іти державною.

А ні, він ще носить слайди президенту, я кілька разів бачив. Іншої користі від нього за два з половиною роки в Офісі я так і не помітив.

І якщо Ви вважаєте, що ваше життя не має сенсу і Ви займаєтесь незрозуміло чим, то пригадайте, що окрім ООН є ще секретар РНБО України”, – написав Арестович у Telegram.

Читайте також:
“Жінка повинна дивитись на чоловіка, як на ідола”: Арестович потрапив у сексистський скандал

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна