Путін зібрався з візитом до Киргизстану

Президент країни-агресорки Володимир Путін, на якого МКС видав ордер на арешт, зібрався до Киргизстану. Свою поїздку диктатор планує здійснити 12 жовтня.

Про це у середу, 4 жовтня, повідомили в Telegram-каналі президента Киргизстану Садира Жапарова.

Путін проведе двосторонні перемовини з киргизстанським лідером.

“Глави країн обговорять актуальні питання двостороннього та багатостороннього порядку денного, а також перспективи подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва”, – ідеться у повідомленні.

У рамках візиту російський диктатор також візьме участь у заході, присвяченому 20-річному ювілею відкриття авіаційної бази ОДКБ у Канті (місто-супутник столичного Бішкека).

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Володимира Путіна  у зв’язку із ситуацією в Україні. Згідно з ордером, якщо президент РФ прибуде до країни, де ратифікований Римський статут, його мають затримати.

Читайте також:
Вірменія ратифікувала Римський статут. Кремль зреагував щодо ймовірного арешту Путіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна