Ворожа ракета влучила в залізничну інфраструктуру біля Миколаєва: рух поїздів між Миколаєвом і Херсоном призупинили

Ввечері 25 вересня та в ніч на 26 вересня рашисти завдали чергових ударів по Миколаївщині ракетами і “шахедами”. ППО збила шість ударних дронів типу Shahed-136/131, але є в влучання.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Близько 21:00 25 вересня місто Миколаїв зазнало ракетного удару. Влучання відбулось в обʼєкт інфраструктури на околицях міста.

Як повідомили в пресслужбі Укрзалізниці, у результаті ворожого обстрілу інфраструктури тимчасово обмежено рух поїздів між Миколаєвом та Херсоном.

Пасажирів поїзда 218 до Херсона буде доставлено шатловими автобусами, організованими у співпраці з Миколаївською військовою адміністрацією. Такий же трансфер очікує на пасажирів на дільниці Херсон-Миколаїв.

Роботи з відновлення руху тривають.

Окрім цього, 25 вересня, о 13:51 фіксувалися ворожі артилерійські обстріли по відкритій території за межами населених пунктів, о 22:43 по акваторії Куцурубської громади Миколаївського району. Постраждалих немає.

Вночі, 26 вересня, у Березнегуватській громаді Баштанського району внаслідок падіння уламків ворожого безпілотного літального апарату, збитого силами ППО, виникла пожежа на агропідприємстві. Наразі пожежу ліквідовано. Попередньо без постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Читайте також:
Одещину знову атакували “шахедами”: згоріло 6 фур, 30 вантажівок пошкоджено, є постраждалі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна