Третина з них знаходиться в межах досяжності безпілотників: Буданов назвав головні цілі атак ударними дронами на території Росії

Основними цілями атак українських БПЛА на території Росії є підприємства російського військово-промислового комплексу (ВПК), що працюють на ракетобудування.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов у коментарі NV.

За його словами, третина російських заводів, що працюють у цьому напрямку, розташовані в європейській частині Росії, тому досяжні для безпілотників.

Як зазначив керівник ГУР, серед атакованих останнім часом підприємств — Брянський завод Кремній-ЕЛ, що виробляє електронне обладнання для ракет, по якому дрони били вже кілька разів, а також Редкінський дослідний завод (Тверська область), де виробляють компоненти ракетного палива, який атакували 13 вересня.

“Ми, коли відпрацьовуємо певні дії по об’єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння”, — зазначив Буданов.

Читайте також:
Буданов заявив, що Керченський міст атакуватимуть регулярно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.